Koji timovi će se popeti na vrh, a koji će potonuti na dno tabele u drugoj nedelji Fortuna Championship Series lige?

Predstojeća četiri susreta će jasnije razdvojiti stanje na tabeli, pa ćemo već od utorka imati favorite publike dok će manje spremni timovi potonuti na dno.

U ponedeljak, 15. maja od 20:00 časova nas očekuje X25 Esports vs Expire Nation. Hrvatska ekipa je imala prilično neslavan početak, gde su već u prvoj nedelji naišli na veliki otpor ekipe EON i pretrpeli poraz u oba meča.

X25 sa druge strane je igrao nerešeno sa skoro kvalifikovanom ekipom Monitor.rs što je veoma iznenađujuće za ekipu koja tokom ligaškog dela sezone nema običaj da gubi mečeve. Prednost dajemo timu X25, koji je ipak izgledao dosta staloženije i uigranije u prvoj nedelji.

Odmah potom scenu preuzimaju EON i RUR, jedina dva nepobeđena tima u prvoj nedelji FCS-a. Sa ukupnim brojem kilova 27 – 8 za RUR i 46 – 10 EON, obe ekipe su oduvale svoje protivnike sa Summoners Rifta. Uz ovakav učinak, očekujemo veoma zanimljiv i krvav meč!


Dan kasnije, u isto vreme gledamo League of Legends ekvivalent priče David protiv Golijata. Dva nova tima, Reformed Ones i Monitor.rs će igrati protiv finalista druge sezone ujedno i dva najjača tima u regionu, Instinct Esprots i ASUS ROG ELITE.

Bez ulaženja u detalje, ovo će biti najveći test mladih ekipa, dok će veteranima ovo doći kao zagrevanje pred ostatak sezone.


Ko će izaći iz druge nedelje kao pobednik, a ko će potonuti na dno tabele? Prati LoL akciju svakog ponedeljka i utorka od 20:00 časova na Twitch kanalu: twitch.tv/fortuna